divendres, 22 de novembre del 2013

LA PSICOMOTRICITAT A P0


L’objectiu de l’educació psicomotriu és facilitar el desenvolupament global (emocional, motor, cognitiu, relacional) de l’infant a través del treball corporal i amb el moviment com a eina bàsica per a l’aprenentatge.


Amb el treball psicomotriu s’afavoreix que l’infant, mentre explora les possibilitats motrius, expressives i creatives del seu cos, es descobreixi a si mateix  i pugui descobrir i adaptar-se a l’entorn.


La llar potencia del desenvolupament psicomotriu dels infants amb propostes adaptades a cada grup d’edat i d’acord amb el seu moment evolutiu. Aquestes propostes es presenten de forma lúdica als nens i nenes de manera que els resultin atraients, captivadores i les vivenciïn de manera significativa. 


Per aconseguir-ho fem ús d'un material molt variat (matalassos d'ones, coixins, mantes i teles de diferents mides i textures, pilotes, cordes de colors, peces d'escuma de diferents formes, cercles, balancins, tricicles i tobogans, caixes de cartró, etc), a ritme de la música i en un espai ampli. 


Aquí us deixem un petit recull d'alguns dels millors moments de les formiguetes i els cuquets a psico!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.