dimarts, 4 de març del 2014

Carnestoltes

La setmana passada es va respirar, a l'escola, un gran ambient de gresca i diversió. Tot va començar amb l'arribada del Rei Carnestoltes al hall de la Llar, l'anterior divendres. Ben empolainat, ens va donar un seguit d'ordres que hauríem de dur a terme cada dia. Algunes d'elles estaven relacionades amb el fil conductor del Projecte Artistes: el fons marí.

Així doncs, el dilluns les educadores vàrem pintar dos peixos a les galtes dels infants; el dimarts vàrem sortir del llit i vàrem anar directament a l'escola, sense treure'ns el pijama; el dimecres vàrem alegrar-nos la vista amb els pentinats divertits i originals que alumnes i educadores vàrem portar; finalment, el dijous, tots vestits de blau, vàrem simular l'aigua del mar.


D'altra banda, el dijous al matí, els practicants de la Llar van representar un conte al menjador: "L'emperador dels barrets". Aquesta història va acabar amb un regal inclòs, ja que el seu protagonista ens va donar un barret personalitzat a cada classe. Una vegada finalitzada l'obra de teatre, tots plegats vàrem saltar, cantar i ballar.


Per acomiadar el Rei Carnestoltes, que tan bé ens ho va fer passar, el dijous a la tarda vàrem convidar les famílies a l'escola per participar en l'últim acte d'aquesta celebració: el taller de disfresses. Junts, adults i infants, van poder confeccionar i disfressar-se de peixos, meduses i pirates, a part de conèixer altres espais de la Llar als que no hi estan habituats.


Per tal que pugueu fer-vos una idea sobre com van viure les nenes i els nens de la Llar aquesta festa, us hem deixat un "tastet" d'imatges recollides al següent vídeo.



Per últim, volem agrair-vos la vostra plena participació en totes les activitats realitzades al llarg de la setmana. Sense vosaltres, no hagués estat el mateix. Moltes gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.