dissabte, 17 de maig del 2014

Festa Major

Durant els darrers quinze dies, hem estat treballant, des de la Llar, la Festa Major de maig de Lleida.
La setmana prèvia a les festes de Sant Anastasi, vàrem parlar als infants i vàrem mostrar-los-hi imatges dels principals protagonistes d'aquesta celebració: Gegants, Capgrossos, Lo Marraco, etc. També vàrem simular la Batalla de les Flors, jugant amb confeti, i fins i tot, vàrem fer una desfilada de Capgrossos amb caixes de cartró al cap. Així, des dels més petits fins als més grans de la Llar van poder anar obrint boca per al cap de setmana de gresca i xerinola.
A més a més, aquesta última setmana han tingut l'oportunitat d'explicar les seves vivències d'aquests dies als companys, i de deixar-ne constància a les aules, a partir d'imatges que han portat des de casa.
De la mateixa manera que heu pogut veure com han gaudit pels carrers de la ciutat, també volem que us emocioneu observant la diversió que els han proporcionat les activitats realitzades a l'escola. Ho podeu fer mirant el següent vídeo.
Per últim, us volem donar les gràcies per les aportacions de les fotografies, i aprofitem per recordar-vos que encara esteu a temps de portar-ne més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.