dijous, 22 de maig del 2014

NATACIÓ - Desena i última sessió

Ara sí, després de deu sessions, ha arribat el final del curset de natació.
Com molts de vosaltres haureu pogut observar avui en primera persona, els nens i les nenes de la Llar han gaudit molt realitzant aquesta activitat, tot i que amb la vostra presència l’últim dia, alguns d’ells s’han mostrat una mica cohibits.
Tal com haureu vist als vídeos, és evident que els infants han anat agafant confiança dins l’aigua i han evolucionat ràpidament. És per això que els monitors del Trèvol recomanen, per tal de no perdre tot el que han guanyat fins ara, evitar l’ús de “bracets o manguitos”, emprant, en el seu lloc, els “xurros” que han fet servir fins ara. D’aquesta manera, disposen de més llibertat de moviment, impedint-los-hi enfonsar-se. Ara bé, és important i recomanable que un adult estigui dins l’aigua amb ells.
Des de l’escola, us animem a donar l’oportunitat als vostres fills i filles de practicar aquest esport tan divertit, per tal d’anar evolucionant cada vegada més.
D’altra banda, us recordem que podeu descarregar les fotos de totes les sessions aquí.
Per últim, us volem agrair gratament la vostra col·laboració, ja que ens heu facilitat molt l’organització de l’activitat.
Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.