divendres, 21 de novembre del 2014

OBRINT PORTES


Aquest trimestre, els més petits i petites de l'escola també han conegut el nou lema d'aquest curs: "Obrint portes". A totes les classes hem penjat el pòster del lema i, des de bon principi de curs, ens hem anat familiaritzant amb ell i descobrint, poc a poc, cadascun dels seus dibuixos i símbols, i allò que representen.

Amb els més grans, P2, hem fet una petita reflexió del què vol dir "obrint portes" i hem acordat que, a la Llar, volem obrir les nostres portes de bat a bat per a donar la benvinguda a tots els nens i nenes, pares, mares, avis, àvies, amics, amigues, educadors/es, monitors/es, practicants/tes...que hi vulguin entrar i, també, volem obrir les portes dels nostres cors per a acollir a totes aquestes persones, estimar-les, respectar-les i compartir amb elles el millor de nosaltres. 

Per a poder aconseguir tot això, necessitàvem una clau màgica, i, sense cap mena de mandra, des del més petit fins al més gran de la Llar, ens vam posar a fer unes boniques claus que vam decorar personalment. 

Un cop totes fetes, vam sortir al Hall a celebrar-ho davant del preciós dibuix del lema de la nostra gran pissarra!!!

I, per no oblidar els nostres bons propòsits, cada un dels nostres infants porta penjada a la seva agenda, com a punt de llibre, la seva clau. D'aquesta manera, cada matí, a l'arribar a la classe, tots recordem que hem de començar el dia amb les portes obertes...i els cors oberts!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.