divendres, 27 de març del 2015

LA MONA

Benvolguts pares la Setmana Santa treu el cap. La primavera és aquí i sembla, que per fi, el bon temps ens acompanya. De ben segur que aquest dies podreu gaudir d'un merescut descans amb la família i des de la llar us desitgem que us ho passeu d'allò mes bé.

Aquests darrers dies hem estat preparant amb els infants la festa de La Mona. Aquesta tradició catalana ens ha permès fer tot un seguit d'activitats de  descoberta de l'entorn i d'experimentació.

Aquest any el nostre cuiner, el Sílver,  ens ha preparat un pa de pessic boníssim que desprès hem guarnit per fer La Mona. Fins i tot ens n'ha fet un d'especial per tots aquells infants que no poden menjar algun aliment. 

Els nens i nenes més grans de la llar (P2) han tingut l'oportunitat d'anar a comprar a un supermercat pròxim a l'escola: xocolata, melmelada de maduixa, cireretes...en resum tot de coses per fer una Mona ben bonica i dolça. Hem passat tot el matí del divendres guarnint-la i hem tastat un munt de coses.

Però una Mona no és una Mona sense un bon Ou de Pasqua; per això no podíem acomiadar-nos sense fer el taller de "Pintar Ous".  La tarda de divendres l'hem passat amb pares, mares, tiets i padrins. Ha estat un plaer compartir aquesta estona a l'aula amb tot vosaltres i veure-us pintar amb els vostres fills/es...

I abans de marxar, no hi ha res com un bon berenar. Quin goig  ens ha fet veure tanta gent  al menjador tastant un trosset de la Mona que hem fet pel matí.

Aquí us deixem unes imatges d'aquests moments i, un cop més, us desitgem bones vacances!

L'equip de la llar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.