dijous, 23 d’abril del 2015

Sant Jordi



L'entrada de l'escola està guarnida. Un drac de cartró i una senyera feta amb les nostres mans us obren les portes i donen la benvinguda!

Ja arriba Sant Jordi...




Un any més arriba el dia de Sant Jordi.  Aquesta diada plena de llibres, dracs, llegendes i roses fa dies que es viu intensament a la llar. 

Els més petits de l'escola: els cuquets, les formiguetes i les tortugues hem passat una matí ple d'històries, contes i cançons. Ens hem  aplegat vora el nostre drac i hem gaudit de la festa. 





Els nens i nenes més grans de la llar: els peixets, els ànecs, les girafes, els lleons i els elefants hem anat a fer un tomb. S'ha d'aprofitar aquest dia tan maco per veure com es viu aquesta tradició al carrer. Quin munt de paradetes de roses i llibres que hi ha per tot arreu! Ha estat una sortida molt divertida.











I fixeu-vos bé en les imatges que trobareu a continuació...Heu vist quines samarretes tan boniques hem fet? Tampoc no us oblideu de mirar i cantar el cançoner que avui durem a casa! 

És ben cert que estampar dracs i roses; passejar pel carrer; llegir i escoltar relats imaginaris fan que aquesta diada de Sant Jordi sigui molt més especial.

Gaudiu-ne tots!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.